Πληροφορίες αγορών

Πότε έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μου;
Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία της παραγγελίας σας και πατήσετε το κουμπί «παραγγελία» το σύστημα θα σας ενημερώσει αμέσως ότι η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς. Θα εμφανιστεί επίσης, και ένας κωδικός της παραγγελίας που θα πρέπει να τον κρατήσετε σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται η παραγγελία σας. Τοποθετήστε τον κωδικό αυτό στο πεδίο Εξέλιξη παραγγελίας για να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail ότι είστε ενήμερος και θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.
Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας, το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με τo "BIKESTATION" στο τηλέφωνο 210-8323308, ώρες καταστήματος.
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί 2 ώρες από την ώρα που θα αποσταλεί. Μετά το χρονικό σημείο αυτό δεν θα είναι δυνατή η ακύρωση.

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες. H παράδοσή της γίνεται από εταιρεία ταχυμεταφορών.

Υπάρχουν τρεις τρόποι παραλαβής των εμπορευμάτων μας.  

 1. Παραλαβή από το κατάστημα.
 2. Αποστολή με COURIER.  ​Το κόστος αποστολής της παραγγελίας σας εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο της. 
  Για πραγματικό ή βάσει ογκομέτρησης βάρος μέχρι 4 κιλά το κόστος είναι ανάλογα με τον προορισμό
 • Εντός Αττικής 6,00€
 • Για χερσαίους προορισμούς 7,00€
 • Για νησιωτικούς προορισμούς 8,00€
  Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι 1,50€

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

3.  Αποστολή με τις μεταφορικές εταιρίες και τα ΚΤΕΛ  γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη και το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αυτόν. Σ' αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

 Το κόστος αποστολής των ποδηλάτων εξαρτάται από το βάρος τους και η αποστολή γίνεται  κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας  με τον πελάτη.  Τα ποδήλατα μπορούν να αποσταλούν 100% ρυθμισμένα και συναρμολογημένα - με πιθανή χρέωση 4,00€.

 • Οι αποστολές των συναρμολογημένων ποδηλάτων πραγματοποιούνται είτε σε κούτα, είτε τυλιγμένα με aeroplast. Στην περίπτωση που τα ποδήλατα σταλούν σε κουτί, θα πρέπει να αφαιρεθούν τα πετάλια, ο εμπρόσθιος τροχός και οι βοηθητικές ρόδες στα παιδικά ποδήλατα.
 • Διαφορετικά, τα ποδήλατα χωρίς συναρμολόγηση αποστέλλονται σε συσκευασία της εταιρείας.

   

      

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

 • Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία (ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή  των καινούργιων εμπορευμάτων  γίνεται εντός 10 ημερών.
 • Εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας τότε η επιστροφή του γίνεται δεκτή εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, εντός 10 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής και επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει τον πελάτη.

      Το προϊόν θα μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

To "BIKESTATION" διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.

To "BIKESTATION"

 • Δεν ευθύνεται  για τυχόν κατεστραμμένες συσκευασίες.
  Θα πρέπει ο πελάτης κατά την παραλαβή του εμπορεύματος να ελέγχει την αρχική συσκευασία παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής  εταιρίας και να μην γίνεται δεκτή η παραλαβή του εμπορεύματος εάν αυτή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερωνόμαστε άμεσα στο τηλ: 210-8326094
 • Για παραδόσεις οι οποίες έγιναν με μεταφορικές εταιρίες ή ΚΤΕΛ.
 • Για τα  προϊόντα που παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές μας συσκευασμένα (πχ κοντερ-φαναρια). Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής.
 • Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη. 

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


To  "BIKESTATION" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Το "BIKESTATION" αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής?
Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

Α) Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέξτε στη μέθοδο πληρωμής «με πιστωτική κάρτα». Με την βοήθεια της τεχνολογίας σήμερα οι συναλλαγές σας πλέον στο "Internet" είναι ασφαλείς. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να χάσετε τα χρήματά σας ή να χρεώσει την κάρτα σας κάποιος τρίτος. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
Β) Με αντικαταβολή. Παραλαμβάνετε το προϊόν στην πόρτα σας και εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στην courier.

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 1. ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 125/946582-00
 2. EUROBANK : 0026-0335-28-0100406897
 3. ALPHABANK : 179-002101-105275
 4. ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6650-126542-891

Κατά τη διαδικασία της αγοράς σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με «Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό». Θα πρέπει να μας στείλετε με Fax ή e-mail την απόδειξη της κατάθεσής σας. Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας, προχωρούμε στην αποστολή του προϊόντος.

Δ) παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας.
Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα "BIKESTATION"στην οδό ΛΙΟΣΙΩΝ 189 και ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του "BIKESTATION"  περιλαμβάνουν τον αναλογούντα Φ.Π.Α. και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα  οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς!
Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω της Τράπεζας και όλα τα δεδομένα κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση στα 128bit, ώστε να διασφαλίζονται απόλυτα κατά την εισαγωγή τους.
Αν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την πιστωτή κάρτα τότε αυτόματα θα μεταβείτε στο site της Τράπεζας.
Η μόνη ενημέρωση που λαμβάνει το "BIKESTATION" είναι αν ήταν επιτυχής ή όχι η πληρωμή σας. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου σε συνάρτηση με τα σχετικά συμβατικά δεδομένα, τα σχετικά δεδομένα του ποδηλάτου, τα τεχνικά δεδομένα για ανταλλακτικά και αξεσουάρ για σκοπό εξατομικευμένης προώθησης πωλήσεων (μάρκετινγκ) και έρευνας αγοράς, από την ατομική επιχείρηση ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Διεύθυνση : Λιοσίων 189 , ΤΚ: 10445 , Αθήνα) ως εξής:

Η επεξεργασία και διαβίβαση των δεδομένων μου θα γίνεται για τους σκοπούς και προς τους παραλήπτες που παρατίθενται παρακάτω:

 1. Για τον σκοπό της εξατομικευμένης προώθησης πωλήσεων (μάρκετινγκ) και για έρευνα αγοράς. Θα χρησιμοποιούνται δηλαδή, τα προσωπικά δεδομένα σε συνάρτηση με τα σχετικά συμβατικά δεδομένα, τα σχετικά δεδομένα του ποδηλάτου, τα τεχνικά δεδομένα για ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

 2. Για την εξυπηρέτηση πελατών: π.χ. προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, πληροφορίες για (τεχνικές) αναβαθμίσεις σχετικές με το ποδήλατο μου, επαφή για επικοινωνίες για καινούργια ποδήλατα, ανταλλακτικά - αξεσουάρ ποδηλάτων, προσφορές ποδηλάτων. Τέλος, θα χρησιμοποιούνται για τον σκοπό της διαφήμισης με την μορφή της προσωπικής ή εξατομικευμένης διαφήμισης, προσφοράς προϊόντων, ερευνών ικανοποίησης πελατών.

 3. Για να λάβω αντίγραφο, μπορώ να στείλω ένα email στο info@bikestation.gr

Συναινώ όπως η επιχείρηση ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ χρησιμοποιήσει τα προαναφερθέντα δεδομένα μου, που θα επιτρέψουν την ακριβή αναγνώρισή μου, ώστε να προσφερθούν άριστες υπηρεσίες και μία αναβαθμισμένη εμπειρία και να αποφευχθεί πιθανή ανακολουθία σε ό,τι αφορά τους παραπάνω σκοπούς (υπηρεσίες πελατών, πληροφορίες πελατών, διαφήμιση και έρευνα ικανοποίησης). Τα προσωπικά δεδομένα μου θα αποθηκεύονται για τρία χρόνια μετά την τελευταία σύμβαση.

Έχω το δικαίωμα να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου οποιαδήποτε στιγμή. Γι’ αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσω με την επιχείρηση ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ μέσω email info@bikestation.gr ή μέσω τηλεφώνου 210 8323308. Η απόσυρση της συγκατάθεσης δεν θα επηρεάσει την νομιμότητα της επεξεργασίας με βάση τη συναίνεση, η οποία έλαβε χώρα πριν την απόσυρση.

Τα Δικαιώματά σας

Ως Υποκείμενο των Δεδομένων, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»), περιορισμού της επεξεργασίας, στη φορητότητα των δεδομένων, αντίρρησης στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, που αφορούν εσάς, τα οποία βασίζονται στο άρθρο 6 (1) (ε) ή (στ) του General Data Protection Regulation (GDPR) - Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ή όπου η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται για λόγους άμεσης προώθησης πωλήσεων (μάρκετινγκ), σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σημειώστε ότι τα προαναφερθέντα δικαιώματα περιορίζονται από τη νομοθεσία και πρέπει να ικανοποιούνται από την επιχείρηση μόνον υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να επικαιροποιήσουμε οποτεδήποτε τα προσωπικά σας δεδομένα, ως υπεύθυνος επεξεργασίας αυτών (π.χ. αλλαγή της διεύθυνσής σας).

Εάν επιθυμείτε να εξασκήσετε τα προαναφερθέντα δικαιώματά σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την επιχείρηση ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ μέσω email στο mailinfo@bikestation.gr ή μέσω τηλεφώνου : 210 8323308.

Για να εξασκήσετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή (άρθρο 77 του GDPR) παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα στοιχεία που μπορείτε να βρείτε στον διαδικτυακό τόπο της εν λόγω Αρχής (www.dpa.gr).

Αναγνωρίζω τα παρακάτω δικαιώματα προστασίας προσωπικών δεδομένων και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Συμφωνώ να επικοινωνεί μαζί μου για τους προαναφερθέντες σκοπούς η επιχείρηση ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ μέσω:

☐ Email ☐ Τηλεφώνου ☐ Κινητού Τηλεφώνου / SMS ☐Ταχυδρομείου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ______________________________

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέσω e-mail : info@bikestation.gr ή μέσω τηλεφώνου: 2108323308