Ξύλινο Ποδήλατο Ισορροπίας

Προϊόν:

Ποδήλατο ισορροπίας 
Χαρακτηριστικά: Συμπαγείς τροχοί 12' με κλειστά ρουλεμάν
  Ξύλινος σκελετός
  Σέλα με επένδυση 
  Λάστιχα με ειδική κατασκευή για να μην τρυπάνε
  Περιορισμός στην κλίση που μπορεί να πραγματοποιηθεί
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Α) Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
Β) Με αντικαταβολή.
Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Δ) παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που υπάρχει σε διαθεσιμότητα στο κατάστημα, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikestation.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων και μεταφορικές εταιρίες για την αποστολή των ποδηλάτων.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ & ΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία ( ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER ). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή των καινούργιων εμπορευμάτων γίνεται εντός 10 ημερών. Εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας τότε η επιστροφή του γίνεται δεκτή εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, εντός 14 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής και επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει τον πελάτη.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikestation.gr δε δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.

Το προϊόν θα μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

Ξύλινο ποδηλατάκι Ισορροπίας με συμπαγείς τροχούς. Η γωνία που μπορεί να πάρει το τιμόνι είναι περιορισμένη, ώστε ο αναβάτης να έχει πλήρη έλεγχο.

Η σέλα έχει επένδυση και τα χερούλια διαθέτουν αντιολισθητική λαβή. Το βάρος του είναι μόλις 2,180g, καθιστώντας το απόλυτα διαχειρίσιμο.


Ξύλινο Ποδήλατο Ισορροπίας

  • Κατασκευαστής: Noname
  • Κωδικός Προϊόντος: 95403
  • Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 10-30 ΜΕΡΕΣ
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 10-30 ΜΕΡΕΣ
  • 69,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 8323308