Επιστροφή & αλλαγή εμπορευμάτων

Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:
Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή για τους παρακάτω λόγους:

Εάν το προϊόν φέρει φθορές για τις οποίες ευθύνεται η μεταφορική εταιρία ( ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COURIER ). Τότε το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει την εταιρία μας και η αποστολή των καινούργιων εμπορευμάτων γίνεται εντός 10 ημερών. Εάν το προϊόν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, τότε η επιστροφή του γίνεται δεκτή, εφόσον βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, άθικτο, εντός 14 ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής και επιστροφής του εμπορεύματος επιβαρύνει τον πελάτη.

  • Τα έξοδα είναι 5,00€ και η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Αποστέλλετε το δέμα σας με χρέωση παραλήπτη και στην νέα αποστολή επιβαρύνεστε το κόστος της αλλαγής. Για την δική σας διευκόλυνση, θα μπορούσατε να ενημερώσετε το κατάστημα για τον νέο κωδικό που ενδιαφέρεστε, ώστε να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του.
  • Η επιστροφή με διαφορετική courier μπορεί να πραγματοποιηθεί, όμως η χρέωση επιβαρύνει τον αποστολέα.
  • Τα εσώρουχα δεν μπορούν να επιστραφούν.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, θα ήταν χρήσιμο να ελέγχετε την κατάσταση των διατιθέμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikestation.gr δεν δέχεται επιστροφές προϊόντων που έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.

Το προϊόν θα μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.